Our website uses cookies! By continuing to use our website, you agree with our use of cookies in accordance with our сookie policy.


Chef för Tardan CIL-konstruktion utnämndes

Auriant Mining (publ.) har nöjet att tillkännage utnämningen av Andrey Kalashnikov som chef för Tardan CIL-fabriksbyggnad


Andrey Kalashnikov, en rysk medborgare, anslöt Auriant Mining i augusti 2017 som chef för kapitalbyggande för att konstruera en CIL-fabrik vid Tardan. 


Andrey har 30 års erfarenhet av bygg- och konstruktionsarbete. Tidigare arbetade han i Hidrochicapa S.A.R.L. (Alrosas industri- och prospekteringsenhet i Republiken Angola) och var ansvarig för avdelningen för byggkontroll för uppförande av energi och vattenförsörjningsstation i republiken Angola. Han skött projekt i sådana regioner och länder som Moskva, Yakutia, Republiken Angola (Afrika), Guatemala (Centralamerika). 


Andrey utexaminerades från Novosibirsk Institutionen som civilingenjör med en examen i konstruktion och senare från Rysslands presidentsakademi för nationalekonomi och offentlig förvaltning (RANEPA). 


X
Registrera
Login*:
Namn*:
Efternamn*:
Lösenord*:
Igen
E-mail*:

* - obligatoriska fält

X
Nyhetsprenumeration
Namn*:
Efternamn*:
E-mail*:
Enter the text from the image:

* - obligatoriska fälteller Unprenumerera

X
Feedback
Namn*:
Efternamn*:
E-mail*:
Meddelande*:

* - obligatoriska fält