Our website uses cookies! By continuing to use our website, you agree with our use of cookies in accordance with our сookie policy.


Design av CIL-anläggningen börjar sitt sista steg

I augusti 2017 påbörjade Auriant Mining design av CIL (Carbon-In-Leach) malmbearbetningsanläggning som skulle byggas vid Tardan. Vi väljer EMC Mining ingenjörsföretag för designfas av projektet. EMC Mining är ett ryskt företag baserat i Sankt Petersburg med stor erfarenhet inom industriell design och teknik. 


Från och med idag har vi godkända viktiga tekniska beslut som ligger till grund för anläggningens konstruktion, generell layout (se bilden nedan) och en lista över viktig teknisk utrustning.


Anläggningen kommer att ha en kvarnkaskad av två kullkvarnar, 18 meter bred koncentrator och en kaskad av 7 behållare för intensiv utlakning. Därefter kommer produktiva upplösningar att gå till filtreringsstationen och sedan till hydrometallurgi-anläggningen (samma som vi driver nu för lakningsanläggningsbearbetning). Användning av befintliga produktionsanläggningar (krosskomplex och hydrometallurgianläggningen) hjälper till att minimera projektkostnaden och maximera aktieägarens avkastning. CIL-anläggningen kommer att byggas i närheten av hydrometallurgianläggningen.


X
Registrera
Login*:
Namn*:
Efternamn*:
Lösenord*:
Igen
E-mail*:

* - obligatoriska fält

X
Nyhetsprenumeration
Namn*:
Efternamn*:
E-mail*:
Enter the text from the image:

* - obligatoriska fälteller Unprenumerera

X
Feedback
Namn*:
Efternamn*:
E-mail*:
Meddelande*:

* - obligatoriska fält